Els nostres espectacles de Nadal

Als Més Tumàcat ens agrada el Nadal, els regals, les llumetes, els pessebres, l’arbre, els dinars familiars, els canelons, la sopa de galets, les neules, els torrons..

Amb el nostre humor particular i, com sempre, amb bona música, cantarem cançons i explicaren la llegenda del Tió o qui va ser el primer caganer o fins i tot qui són els Pastorets d’en Folch i Torres.

Viu la màgia del Nadal amb nosaltres i junts somiarem en un món on tots els dies és Nadal.


Les llumetes i les tendes

ja estan engalanades.

Els arbres ja estan guarnits

i ja se senten les nadales.

Obriu balcons i finestrals

que ja estan aquí els emissaris reials.

Ompliu la carta com tots els Nadals

que vindran els Reis carregats de regals.


Les festes de Nadal són el moment de reunir-se amb la família davant una taula ben parada, de fer-se regals els uns als altres. Són moments de llumetes i nadales, d’escriure cartes, muntar pessebres i fer cagar el Tió. És el moment on les tendes al costat de casa es posen de gala per oferir el bo i el millor en aquests moments inolvidables. 

I el Nadal és també el moment on els Tumàcats surten a comprar per tots els racons, a convidar-se al dinar de Nadal d’una veïna que sembla que cuina bé,  a buscar algú que s’assembli al Rei Melcior per substituir-lo a la cabalgada per que està malalt o fins i tot sortir a ajudar al Pare Noel encara que amb la vestidura canviada de color.

En definitiva, el Nadal és el moment on estem a la nostra salsa!